Ägarfamiljen
 

NTM är ett familjeföretag som med stor pionjäranda, innovativt tänkande och tro på företagets förmåga skapat möjligheter och arbete i fem generationer. NTM grundades år 1950 av Kurt-Eriks far, Lennart Nordin och idag har NTM koncernen över 650 anställda. Koncernen fortsätter att växa och skapar möjligheter i generationer att komma.

Ägarfamiljen består av Kurt-Erik och Beatrice Nordin, sonen Markus och döttrarna Maria och Disa med familjer, deras barn och barnbarn. Ägarfamiljens närvaro i den dagliga verksamheten ger en familjär atmosfär, kort beslutskedja och produkter i världsklass. Ägarfamiljen drivs av ett gemensamt mål - att inte vara störst men bäst - och målmedvetet satsa på produktutveckling och kvalitet.

NTM är idag väletablerad som den ledande leverantören av de typer av lastbilspåbyggnader, släpvagnar och sopbilar som man har valt att fokusera på. Ägarfamiljens och de anställdas vilja och förmåga att hela tiden utveckla produkterna och vår verksamhet har gjort NTM till vad det är idag. Vi är starkare tillsammans.

Organisationsschema

Styrelsen

Group CEO

Niclas Pada

Group CFO

Niklas Näsman

Group COO

Thomas Aspelin

Director & General Manager - Trailers

Mats Winter

Director & General Manager - Refuse Collection Vehicles

Tobias Söder

NTM Sverige - Managing Director

Conny Söder

NTM Finland - Managing Director

Kurt-Erik Nordin

NTM Entsorgungssysteme - Managing Director

Dirk Schernes

NTM Baltic - Managing Director

Arno Aasma

NTM North America - Managing Director

Peter Stambro

NTM GB - Managing Director

Grahame Jones